marți, 20 septembrie 2011

Declaratie privind optiunea pentru depunerea lunara a Declaratiei privind obligatiile de plata a contributiilor sociale, impozitului pe venit si evidenta nominala a persoanelor asigurate

Pe site-ul ANAF a fost publicat ordinul nr. 3154 de aprobare a modelului si continutului formularului "Declaratie privind optiunea pentru depunerea lunara a Declaratiei privind obligatiile de plata a contributiilor sociale, impozitului pe venit si evidenta nominala a persoanelor asigurate".

Potrivit art. 58 alin. (2) din Codul fiscal, astfel cum a fost modificat de OG nr. 30/2011, contribuabilii care au obligatia sa depuna trimestrial Declaratia 112 privind obligatiile de plata a contributiilor sociale, impozitului pe venit si evidenta nominala a persoanelor asigurate, pot opta pentru depunerea lunara a acestei declaratii, prin depunerea declaratiei privind aceasta optiune.

Pentru anul 2011, declaratia privind optiunea se depune pana la data de 25 septembrie 2011 inclusiv, urmand ca apoi sa se depuna pana la data de 31 ianuarie inclusiv pentru anul respectiv.

Mai multe detalii si modelul declaratiei se poate consulta aici >>>

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu