joi, 15 septembrie 2011

Hotararea CCF nr. 11 / 2011 privind completarea Regulamentului pentru organizarea examenului de atribuire a calitatii de consultant fiscal, aprobat prin Hotararea Consiliului superior al CCF nr. 4/2007

In Monitorul oficial nr. 629 / 2011 a fost publicata Hotararea Camerei Consultantilor Fiscali nr. 11 / 2011 privind completarea Regulamentului pentru organizarea examenului de atribuire a calitatii de consultant fiscal, aprobat prin Hotararea Consiliului superior al CCF nr. 4/2007.

Potrivit acestei hotarari, atribuirea calitatii de consultant fiscal se poate realiza si in urma unui interviu de urmatoarele categorii de persoane:

- care au promovat cu media generala de minimum 8 un program de perfectionare pentru ocupatia de consultant fiscal (COR 241129), avand o durata minima 100 de ore. Acest fapt se dovedeste cu certificatul de absolvire si suplimentul descriptiv al certificatului, conform cu OG nr. 129/2000 privind formarea profesionala a adultilor;
- care au absolvit cu media generala de minimum 8 un program de master acreditat. Prin program acredit se intelege programul organizat de CCF impreuna cu institutii de invatamant superior cu profil economic. Acest fapt se dovedeste cu diploma de master si suplimentul la diploma.

 Mai multe detalii pe pe site-ul CCF >>>

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu