marți, 9 octombrie 2012

CAFR: Regulamentul de organizare si desfasurare a examenului de competenta profesionala

In Monitorul oficial nr. 681 / 2012 a fost publicata Hotarârea CAFR nr. 19/2012 privind aprobarea Regulamentului de organizare si desfasurare a examenului de competenta profesionala.

Potrivit acestei hotarari pentru atribuirea calitatii de auditor financiar, Camera va organiza examenul de competenta profesionala pentru stagiarii in activitatea de audit financiar care au finalizat cei 3 ani de stagiu si si-au indeplinit toate obligatiile care le revin in calitate de stagiari.

La examen se pot inscrie urmatoarele categorii de persoane:

- stagiarii care au finalizat perioada de stagiu si si-au indeplinit toate obligatiile fata de Camera;
- stagiarii care au fost respinsi la alte sesiuni de examen, si-au indeplinit toate obligatiile fata de Camera si se afla in termenul legal pentru sustinerea examenului.

In vederea inscrierii la examen, candidatii vor depune, personal sau prin delegat, la sediul Camerei din municipiul Bucuresti, Str. Sirenelor nr. 67-69, urmatoarele acte:

   a) pentru stagiarii care se inscriu prima data la examenul de competenta profesionala:
   - cererea-model - afisata pe site-ul Camerei: www.cafr.ro;
   - declaratia indrumatorului de stagiu prin care se atesta capacitatea stagiarului de a se prezenta la examen    - afisata pe site-ul Camerei: www.cafr.ro. in cazul in care stagiarul a avut mai mult de un indrumator pe perioada stagiului, trebuie depuse declaratii ale tuturor indrumatorilor de stagiu;
   - dovada achitarii taxei pentru examenul de competenta profesionala;
   - copie de pe cartea de identitate;
   - 4 fotografii tip 2/3;

   b) pentru stagiarii care au fost respinsi la alte sesiuni de examen si se afla in termenul legal pentru sustinerea examenului:
   - cererea-model - afisata pe site-ul Camerei: www.cafr.ro;
   - dovada achitarii taxei pentru examenul de competenta profesionala;
   - copie de pe cartea de identitate;
   - 4 fotografii tip 2/3.

Departamentul admitere, pregatire continua si stagiari va elibera in momentul inscrierii legitimatia de acces la examen.

Pentru mai multe detalii click aici >>>

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu