miercuri, 13 noiembrie 2019

Hotărârea nr. 773/2019 pentru aprobarea Normelor metodologice privind monitorizarea datoriilor nerambursate la scadență ale contribuabililor, persoane juridice, în vederea diminuării blocajului financiar și a pierderilor din economie

In Monitorul oficial nr. 881/2019 a fost publicata Hotărârea nr. 773/2019 pentru aprobarea Normelor metodologice privind monitorizarea datoriilor nerambursate la scadență ale contribuabililor, persoane juridice, în vederea diminuării blocajului financiar și a pierderilor din economie.

Prin aceasta hotarare se abroga hotararea nr. 685/1999 pentru aprobarea Normelor metodologice privind monitorizarea datoriilor nerambursate la scadență ale contribuabililor, persoane juridice, în vederea diminuării blocajului financiar și a pierderilor din economie, și a Regulamentului de compensare a datoriilor nerambursate la scadență ale contribuabililor, persoane juridice.

Aceasta  hotărâre intră în vigoare la 60 de zile de la data publicării în Monitorul Oficial al României, adica incepand din 1 ianuarie 2020.

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu