miercuri, 21 decembrie 2011

Modificarea activitatii de administrare a contribuabililor mijlocii

In Monitorul oficial nr. 891 / 2011 a fost publicat Ordinul ANAF nr. 3577 / 2011 pentru modificarea si completarea Ordinului presedintelui Agentiei Nationale de Administrare Fiscala nr. 2.731/2010 privind organizarea activitatii de administrare a contribuabililor mijlocii la administratiile finantelor publice pentru contribuabilii mijlocii din cadrul directiilor generale ale finantelor publice judetene si a municipiului Bucuresti.

Prin acest ordin s-a publicat lista contribuabililor care incepand cu 1 ianuarie 2012 nu mai au calitatea de mari contribuabili, care vor fi preluati spre administrare, cu aceeasi data, de catre administratiile finantelor publice pentru contribuabilii mijlocii competente potrivit legii.

Pentru selectia contribuabililor mijlocii administrati, incepand cu data de 1 ianuarie 2012, de catre administratiile finantelor publice pentru contribuabilii mijlocii din cadrul directiilor generale ale finantelor publice judetene si a municipiului Bucuresti, cuprinsi in anexa la Ordinul presedintelui ANAF nr. 2.731/2010, cu modificarile si completarile ulterioare, se suspenda aplicarea criteriului de selectie prevazut la art. 1 alin. (3) lit. A din acest ordin.

Lista contribuabililor care incepand cu 1 ianuarie 2012 nu mai au calitatea de mari contribuabili se poate consulta aici >>>

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu