marți, 7 februarie 2012

Declaratie informativa 393 privind veniturile obtinute din vanzarea de bilete pentru transportul rutier international de persoane, cu locul de plecare din Romania

Potrivit art. 156^3 alin. (6) din Codul fiscal persoanele impozabile înregistrate în scopuri de TVA conform art. 153 din Codul fiscal, care presteaza servicii de transport international, trebuie sa comunice printr-o notificare scrisa organelor fiscale competente, pana la data de 25 februarie inclusiv a anului urmator, suma totala a veniturilor obtinute din vanzarea de bilete pentru transportul rutier international de persoane cu locul de plecare din Romania.

Declaratia la care se face referire la art. 156^3 alin. (6) din Codul fiscal este declaratia 393 "Declaratie informativa privind veniturile obtinute din vanzarea de bilete pentru transportul rutier international de persoane, cu locul de plecare din Romania in anul ....".

Modelul si continutul formularului 393 a fost aprobat de Ordinul ANAF nr. 1081 / 2011 pentru aprobarea modelului si continutului unor formulare de declaratii informative. Aceasta declaratie se completeaza cu ajutorul programului de asistenta >>>

Formularul 393 "Declaratie informativa privind veniturile obtinute din vanzarea de bilete pentru transportul rutier international de persoane, cu locul de plecare din Romania in anul ...." se depune în format electronic, astfel:
 
- la registratura organului fiscal competent;
- la posta, prin scrisoare recomandata.

Modelul si normele de completare a declaratiei 393 se poate consulta aici >>>

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu