vineri, 22 martie 2013

Hotărârea CCF nr. 4/2013 privind convocarea Conferinţei ordinare anuale a Camerei Consultanţilor Fiscali din România

In Monitorul oficial nr. 144 / 2013 a fost publicata Hotărârea CCF nr. 4/2013 privind convocarea Conferinţei ordinare anuale a Camerei Consultanţilor Fiscali din România.

Potrivit acestei hotarari Conferinţa ordinară anuală a Camerei Consultanţilor Fiscali din România se convoacă în data de 27 aprilie 2013.

La lucrările Conferinţei pot participa consultanţii fiscali înscrişi în evidenţa Camerei Consultanţilor Fiscali, care şi-au îndeplinit toate obligaţiile faţă de aceasta la termenele stabilite prin hotărâri ale acesteia, respectiv: depunerea declaraţiilor cu veniturile realizate din activitatea de consultanţă fiscală, achitarea cotizaţiilor fixe şi variabile, participarea la cursurile de pregătire profesională continuă şi achitarea taxei aferente.

Pentru o bună organizare a lucrărilor Conferinţei, membrii Camerei Consultanţilor Fiscali cu drept de vot sunt rugaţi să confirme participarea până la data de 17 aprilie 2013, pe site-ul Camerei Consultanţilor Fiscali sau prin e-mail la adresa conf2013@ccfiscali.ro.

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu