sâmbătă, 8 ianuarie 2022

Suspendarea calculării penalităților de întârziere aferente neachitării cotizațiilor datorate de membrii Camerei Auditorilor Financiari din România

În Monitorul oficial nr. 1213/2021 a fost publicata Hotărârea nr. 122/2021 privind suspendarea calculării penalităților de întârziere aferente neachitării cotizațiilor datorate de membrii Camerei Auditorilor Financiari din România.

Se aprobă suspendarea aplicării calculării penalităţilor de întârziere aferente neachitării cotizaţiilor datorate de membrii Camerei Auditorilor Financiari din România prevăzute în capitolul III din Normele privind sancţiunile aplicate auditorilor financiari şi firmelor de audit în situaţia neachitării cotizaţiilor datorate, aprobate prin Hotărârea Consiliului Camerei Auditorilor Financiari din România nr. 52/2019, cu modificările şi completările ulterioare.

Pentru cotizaţiile aplicabile membrilor Camerei Auditorilor Financiari din România activi şi nonactivi sau activi şi nonactivi aflaţi în primul an de la momentul dobândirii calităţii de membru al Camerei Auditorilor Financiari din România nu se vor aplica majorările de întârziere şi penalităţile aferente neachitării cotizaţiilor datorate, calculate pentru anii 2020 şi 2021, la termenele stabilite prin reglementările Camerei Auditorilor Financiari din România.

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu