joi, 29 septembrie 2022

Examenul de atribuire a calităţii de consultant fiscal sau de consultant fiscal asistent - sesiunea noiembrie 2022

În Monitorul oficial nr. 910/2022 a fost publicata Hotărârea nr. 9/2022 privind susţinerea examenului de atribuire a calităţii de consultant fiscal sau de consultant fiscal asistent - sesiunea noiembrie 2022.

Examenul de atribuire a calităţii de consultant fiscal sau de consultant fiscal asistent - sesiunea noiembrie 2022 se desfăşoară în sistem online în data de 5 noiembrie 2022.

Procedura de desfăşurare a examenului în sistem online se publică pe site-ul Camerei Consultanţilor Fiscali cu cel puţin 15 zile înainte de data susţinerii acestuia.

Examenul va fi susţinut sub formă de test-grilă din domeniile de examinare, tematica şi bibliografia corespunzătoare fiecărui domeniu, prevăzute în anexa la hotărâre.

Înscrierea la examen se face în perioada 26 septembrie 2022-14 octombrie 2022, pe site-ul www.ccfiscali.ro - secţiunea EXAMEN, prin completarea tuturor informaţiilor solicitate de aplicaţie şi transmiterea cererii de înscriere la examen astfel generată.

Dosarul, care conţine toate documentele, inclusiv cererea de înscriere la examen printată şi semnată, prevăzute la art. 5 alin. (2), respectiv la art. 6 alin. (2), după caz, din Regulamentul pentru organizarea examenului de atribuire a calităţii de consultant fiscal sau de consultant fiscal asistent, aprobat prin Hotărârea Consiliului superior al Camerei Consultanţilor Fiscali nr. 11/2020, cu modificările şi completările ulterioare, se transmite, prin servicii poştale cu confirmare de primire, servicii de curierat sau direct la sediul Camerei Consultanţilor Fiscali, la adresa: str. Alexandru Constantinescu nr. 61, sectorul 1, municipiul Bucureşti, cod poştal 011472.

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu